Hódosi Zoltán Consulting

Megrendelés

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tanácsadás és mentorálás a stressz- és krízishelyzetek kezelésére

Hogyan tudok segíteni?

A Közel-Kelet válságövezeteiben alkalmazott módszereket használom a stressz- és krízishelyzetek kezelésére a mindennapi és az üzleti életünkben.

 

Tanácsadóként, trénerként megmutatom és megtanítom azokat a technikákat, amelyekkel felismerjük és kezelni tudjuk a stresszt okozó tényezőket magunkban és környezetünkben is.

 

Vezetői konzultációk, forró vonalas krízismegoldás konzultációk

Személyes és online konzultáció, vezetői tanácsadás, ahol azt a képességet is fejlesztjük, ami segít a változásokhoz való alkalmazkodásban, a hatékony kommunikációban, csapatvezetésben krízishelyzetben is.

Tréningek, előadások, csapatépítő tréningek

Interaktív tréningek egy adott témára, krízishelyzet megoldási stratégiájára hangolva.

Vezetői konzultációk

Személyes és online konzultáció, vezetői tanácsadás, ahol azt a képességet is fejlesztjük, ami segít a változásokhoz való alkalmazkodásban, a hatékony kommunikációban, csapatvezetésben krízishelyzetben is.

Forró vonal
Krízis-konzultációk

Online és személyes mentorálás, támogató beszélgetés, amikor gyors segítségre, tanácsra van szükség egy olyan szakértőtől, aki sokéves tapasztalattal rendelkezik a váltságmenedzsment területén.

Stresszhelyzetek kezelése tréningek

A mindennapi életünkben, de az üzleti szférában is napotna megoldandó feladatok, krízisek tucatjaival kel megkűzdenünk. A tréningeken közel-keleti válsághelyzetekben már bevállt technikákat mutatok meg, a kiegyensúlyozott mindennapokért.

Magabiztosan nehéz helyzetben is - előadások

Az EU Misszió biztonsági szakértőjeként sok nehéz helyzetet éltem már át és oldottam meg. Az előadásokon beszélek tapasztalataimról, de tanácsot, útmutatást, jó módszereket is megosztok.

E-mail konzultáció, tanácsadás

E-mailes konzultáció és tanácsadás olyan esetekben, amikor a megoldandó probléma jellege, érzékenysége miatt ügyfelem szívesebben kommunikálna írásban.

Tanácsadás PSD operator munkát választóknak

Tanácsok azoknak, akik ezt az utat választanák. Hol kezdjék el? Hogy lehet valakiből PSD Operator (Personal Security Details)?

Ajánlatot kérek

Elérhetőségek

 

Stresszmenedzsment az üzleti életben és a mindennapokban

Gyakran külföldön dolgozom. Ezen időszakban elérhető vagyok:

WHATSAPP és VIBER segítségével.