Hódosi Zoltán Consulting

Megrendelés

Rólam

Biztonsági szakértőként segítek a stressz- és krízishelyzetek megoldásában.

Stresszkezelés konzultációk

Hódosi Zoltán vagyok, 2005 óta dolgozom a Közel-Keleten.

Az elmúlt 18 év során megjártam Afganisztánt és Irakot.

Tanulmányaimat a Nemzetközi Biztonsági Akadémián (ISA) végeztem Izraelben. Munkaterületem a személyvédelem.

Az Európai Unió Tanácsadói Misszió keretein belül látok el szakértői feladatokat Irakban.

Az elmúlt 18 évben szinte az összes létező pozícióban dolgoztam a biztonsági területen.

2005-ben a háborúban érkeztem Irakba, Bagdadba, ahol az első hónapokban ellenőrző pontokon dolgoztam.

Feladatom a tábor területére belépő járművek ellenőrzése és átvizsgálása volt. Pár hónap elteltével konvojkísérő lövész lettem, ahol már a statikus munkát felváltotta a mobil kísérés. Feladatom volt egy logisztikai cég személyeinek illetve a szállítmányainak biztosítása az akkoriban hírhedt és rettegett Route Irish-on magyarul az Ír úton.

1,5 év elteltével Team Leader lettem, csapatparancsnokként egy csapat teljes létszámáért, a rám bízott szállítmányért, vagy személyért illetve az autókért és felszerelésért tartoztam felelősséggel. Ebben a pozícióban 1 évet dolgoztam, majd innen újabb pozícióba kerültem.

A biztonsági cég operációs managere lettem. Így feladatköröm is változott. Az ügyfelekkel tartottam a kapcsolatot, a megbízásokat én osztottam ki a csapatok között.

Felelősséggel tartoztam a teljes mobil és statikus emberállomány irányításáért.

Az első iraki turném 2005-től 2009-ig tartott. 

2009-ben pár hétre, hogy hazatértem Magyarországra, majd lehetőséget kaptam Afganisztán fővárosában Kabulban, hogy a Holland nagykövetség statikus biztonságát ellátó cég project managere legyek. Feladatköröm komplex volt, ami magában foglalta a logisztikai feladatokat, kiképzéseket, human erőforrási munkálatokat.

A sors úgy hozta, hogy 2010 őszén állásajánlatot kaptam egy nemzetközi biztonsági cégtől Irak déli részén Baszrában, amit elfogadtam. 2010 óta négy nemzetközileg elismert nagy cégnek dolgoztam. Többségében Irak olaj- és gázszektoraiban olyan világcégek ügyfeleinek védelmét láttam el, mint pl. Baker Hughes, OilServ, Petronas, Weatherford, ENI, Gazprom….

2019 év második felétől visszatértem a fővárosba Bagdadba, ahol diplomáciai személyvédelmet látok el az Európai Unió Tanácsadói Misszióján (EUAMI) napjainkig.

Nem könnyű utat jártam be magyarként egy olyan nemzetközi piacon, ahol nem egy harcot kellett megvívnom főnökeimmel és társaimmal a nemzeti hovatartozásom miatt, miközben az országban olyan nagyobb terrorszervezetek voltak jelen, mint eleinte az Al Kaida, Magdi Army (Saraj Salam) és későbbiekben az ISIS valamint a Kata’ib Hezbolla.

Célkitűzésem &
Vízióm

Célom

Az elmúlt évek tudását és tapasztalatait hasznosítva segíteni a vállalkozóknak és az embereknek, hogy könnyebb legyen számukra megoldást találni a nehéz helyzetekre.

Hiszek abban, hogy támogató attitűddel, odafigyeléssel és példamutatással segíthetek az embereknek a mindennapokat nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban megélni.

Önéletrajzi riport

Hétköznapi Példaképek nem hétköznapi történetei


Beszélgettünk múltról, jelenről és jövőképről, sikerekről és kudarcokról, az életutamról.
Szeretném megmutatni, hogy van választásunk!
A döntés rajtunk áll, hogy melyik utat választjuk. Akkor is van megoldás, ha most valaki úgy érzi csapdába került.
Nézz fel és dönts egy másik út mellett! Lehetséges! (SlágerFM.)

0
Köszönöm, hogy segíthettem!
5
5/5

Biztonságban érzem magam, mert igazi szakértői támogatást kapok!

Vezetőként több, mint 50 kollégám munkájáért felelek. Sokszor nem volt egyszerű a munkahelyi nézeteltéréseket kezelni, főként az elmúlt két évben, amikor a járványhelyzet olyan kihívások elé állított bennünket, amire nem volt kidolgozott gyakorlatunk. Zoltán forró vonalas stresszkonzultációi nagyon sokat segítettek nekem és kollégáimnak is, hogy kezelni tudjuk a nehéz helyzeteket.

Kelemen Zsanett - számviteli osztályvezető

Ajánlatot kérek konzultációra